04 enero 2007

capturas múltiples

Bé, fins ara no podia descarregar les captures fetes des del mòbil. Finalment ho he aconseguit i aquí us en deixo unes quantes. tot i que sembli mentida, totes son reals.


Una nit en un bar, estaven prenent una copa:


I us pensareu, segur que era un comiat de solter/a. Doncs no, ho vam preguntar i es que estaven a casa seva veient una peli. I tot just acabada, els van venir ganes de fer una birra i van baixar "como pedro por su casa". Llàstima que quan la vaig fer encara no existia la blog, perquè sino hagués fet una captura que demostres que era un bar.


Bé, i això és al metro. Algú va perdre unes botes d'esquiar i les va deixar allà al mig ben posadetes.


I aquesta que costa, d'entendre. Doncs és com va acabar la faldilla de la Txell :P Perdona nena, però és el tall era espectacular. Respireu tranquils, que ningú, la va violar.


Última i una de les millors. Allò qeu veieu al darrera, don dos tios asseguts a un sofà al mig de la platja. I tant, estava a dalt, al costat de les escombraries i un grup va decidir fer soffing a la platja i carregats el van baixar. L'espectacular és que com podeu imaginar no el van tornar al seu lloc i quan van marxar la gent flipava perquè no savia com havia anat a parar allà el sofà i va acabant essent un concert de grups espontanis i coneixençes múltiples.